Wie zijn wij

Beursvloer Almere is een samenwerking tussen:

Almeerse Uitdaging

"De beursvloer is precies waar de Almeerse Uitdaging voor staat. Als we iets doen voor elkaar worden we er allemaal beter van. Bedrijven, maatschappelijke organisaties, gemeente, mensen en omgeving."

Namens Almeerse Uitdaging betrokken bij de beursvloer Almere:
Herbert Prins

Meer informatie over Almeerse Uitdaging

De Schoor / Mooi Zo Goed Zo (MZGZ)

"Mooi Zo Goed Zo (De Schoor) zoekt vanuit bewonerswensen, Almeerse stichtingen en verenigingen naar verbindingen met het bedrijfsleven. De Beursvloer is MZGZ in de hoogste versnelling! Wij werken daar graag aan mee."

Namens De Schoor / Mooi Zo Goed Zo betrokken bij de Beursvloer Almere:
Claudia de Joode
Patricia Werkman
Kees Groenestein

Meer informatie over De Schoor / Mooi Zo Goed Zo

Gemeente Almere

Namens Gemeente Almere betrokken bij de Beursvloer Almere:
Arjan Verweij
Sasja van der Knoop
Wytse Miedema

Meer informatie over Gemeente Almere

Rabobank Almere

"Bij Rabobank zijn we continu op zoek naar mogelijkheden om een bijdrage te kunnen leveren aan de leefbaarheid en het economische klimaat in Almere. De Beursvloer vervult in dat kader een significante rol bij het samenbrengen en toegankelijk maken van uiteenlopende organisaties."

Namens Rabobank Almere betrokken bij Beursvloer Almere:
Jacques Akcam

Meer informatie over Rabobank Almere

Vereniging Bedrijfskring Almere

"De VBA is hét ondernemersnetwerk in Almere. Van ondernemers, vóór ondernemers en door ondernemers. De VBA opereert geheel onafhankelijk en informeert over actuele zaken in Almere die de bedrijfsvoering van ondernemers aangaat. Zij komt op voor de belangen van ondernemers en zorgt voor een sterk lokaal en regionaal ondernemersklimaat.
Door de grote hoeveelheid leden en haar uitgebreide netwerk is de VBA de plek om contact te leggen met collega ondernemers. De succes en de kracht van de VBA wordt bepaald door haar leden. Als het goed gaat met de bedrijven in de stad, dan kan het niet anders dat dit ook moet uitstralen naar de hele stad, in al haar geledingen. Het spreekt dan ook vanzelf dat de VBA de maatschappelijke beursvloer, waar vele VBA leden aanwezig zullen zijn, van harte ondersteund."

Namens de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) betrokken bij Beursvloer Almere:
Hank Ydema

Meer informatie over Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA)

Vrijwilligers Mantelzorg Centrale Almere (VMCA)

"Beursvloer Almere is een bewezen succesvolle manier om organisaties en bedrijfsleven in Almere samen te brengen, het maatschappelijk betrokken ondernemen te stimuleren en samen te werken aan een duurzame samenleving."

Namens Vrijwilligers Mantelzorg Centrale Almere (VMCA) betrokken bij de Beursvloer Almere:
Sacha de Ruiter

Meer informatie over Vrijwilligers Mantelzorg Centrale Almere (VMCA)